Posloprimci

Privremeni zaposlenici

Privremeni zaposlenici nude fleksibilnu zapošljivost kako bi Vam pomogli u razdobljima povećanoga opsega posla, tijekom godišnjih odmora, praznika, kratkoročnih projekata i jednokratnih poslova, a da svoj proračun zadržite u zadanim okvirima. Svakoga temeljito testiranoga zaposlenika pridružujemo Vašim poslovnim specifikacijama da biste si međusobno savršeno odgovarali. Collegum-ovi privremeni zaposlenici često se greškom brkaju sa zaposlenicima na puno radno vrijeme. Postoji velika razlika. Oni nisu na Vašim platnim listama. To je dakako dobar i razuman poslovni potez u svako doba.

Privremeno zapošljavanje s probnim rokom i mogućnošću trajnoga zapošljavanja

Privremeno zapošljavanje s probnim rokom i mogućnošću trajnoga zapošljavanja omogućuje da iskušate kandidate za određeno radno mjesto na puno radno vrijeme, ali oni ostaju na platnoj listi Collegum zapošljavanja tijekom pokusnoga razdoblja. Tako možete provjeriti funkcionira li doista novi zaposlenik u okviru kulture Vaše tvrtke. Možete promotriti radnu etiku i koheziju u timu, procijeniti razinu vještina i mogućnosti te utvrditi odgovaraju li Vam takvi zaposlenici u cijelosti. Sve to možete učiniti bez uobičajenih rizika povezanih sa zapošljavanjem. To znači da kad budete spremni nekoga zaposliti, učinit ćete to s punim povjerenjem.

Izravno zapošljavanje

Izravno zapošljavanje nudi prednost visokih standarda koje njeguje Collegum zapošljavanje pri popunjavanju redova novim kadrovima i kvalificiranju. Dobit ćete sebi prilagođene usluge, što uključuje: probir najboljih zaposlenika, postupak intervjua s temeljitom provjerom, testiranje vještina, provjera preporuka. Možete biti uvjereni da ćete dobiti najboljega kandidata za specificirane poslove.