Poslodavci

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.

Popunjavanje redova novim kadrom, provjera i odabir

Collegum zapošljavanje se razlikuje od svih ostalih agencija po svome jedinstvenom pristupu popunjavanju redova novim kadrom. Naš Complete Elite sustav provjere znači da je za svakoga djelatnika kojega smo zaposlili provjeravan njegov pozitivni karakter i stručnost u dotičnom području. Nudimo jedinstveni radni intervju koji omogućava poslodavcima da promatraju kandidata kojega preporučamo. Ako ste nezadovoljni bilo kojim radnikom iz bilo kojega razloga, jednostavno nam javite nam u roku od prva dva sata. Nećemo ispostaviti račun za toga djelatnika, a smjesta šaljemo zamjenu.

Postavite zahtjev ili nazovite: +385 91 212 1937

Zašto posegnuti za uslugama Collegum zapošljavanja?

Ljudski su resursi zahtjevna poslovna funkcija. Postoji mnogo koraka: iskazivanje interesa, pretprovjera, razgovor, provjera istinitosti podataka, testiranja itd., stoga zapošljavanje pravih ljudi iziskuje mnogo vremena, novca i energije.

Collegum će raditi s Vašim timom kako biste razvili standardne profile za zapošljavanje i moderniji proces uvođenja, kvalificiranja i uključivanja privremenoga osoblja koje Vam je potrebno, a to ćemo učiniti profesionalno i brzo.

Neka Vam Collegum pomogne minimizirati troškove zapošljavanja i smanjiti vrijeme koje je potrebno da biste popunili prazna mjesta!
Moja je namjera olakšati Vam život kada je riječ o zapošljavanju. Vjerujem da je dobro upoznavanje klijenata znatnim dijelom zaslužno za uspjeh naše agencije za zapošljavanje. Collegum će Vam pomoći da profitabilno ostvarite svoj cilj za ovu godinu i za godine koje dolaze. Zahvaljujem na izdvojenom vremenu.