O NAMA

Collegum rješenja za zapošljavanje

Poslodavci žele kvalitetne radnike. Tvrtke dolaze k nama jer moraju ostati usredotočene na svoju misiju i ne mogu si priuštiti ometanje koje uzrokuje traženje novih zaposlenika. Umjesto obučavanja i „dadiljanja“ zaposlenika, poslodavci od nas očekuju radnika koji je u punoj brzini, ukorak s novim poslodavcem i tehnologijama, spreman pokrenuti promjene.
Poslodavci od agencije za zapošljavanje u Europi traže fleksibilnost. Oni žele tvrtku koja se može prilagoditi promjenjivim zahtjevima, upravljati rizikom i omogućiti im kvalitetne kandidate po pristupačnim cijenama. Sve su to razlozi zbog kojih poslodavci dolaze u Collegum zapošljavanje.
Svojom sposobnošću da saslušamo poslodavce i identificiramo se s njihovim potrebama postigli smo uspjeh. Petnaest godina podupiremo gotovo sve vrste poslovanja, što nas kvalificira i za Vaše usluge. Ponudili smo gotovo sve vrste radnika i koordinirali smo ih u svim fazama. To činimo dosljedno, pritom se opredjeljujemo za izvrsnost, profesionalno poštovanje i nudimo razumne cijene. Nitko ne osporava našu stručnost pri pronalaženju najboljega talenta za svako radno mjesto i za svakoga klijenta.
Collegum zapošljavanje se ponosi svojom sposobnošću da odabere, zadrži radnike te njima upravlja za gotovo svako radno mjesto. Poštanski službenici, izvršni asistenti i rukovoditelji, svi nam s lakoćom dolaze. Zbog toga toliko tvrtki i korporacija prvo dolazi k nama.

Od poštanskoga ureda do upravnoga odbora, od početničkih pozicija do iskusnih profesionalaca, u vrlo kreativnom ili potpuno korporativnom okruženju, Collegum zapošljavanje će za Vas pronaći idealne kandidate.

Popunjavanje redova novim kadrom, provjera i odabir

Collegum zapošljavanje se razlikuje od svih ostalih agencija po svome jedinstvenom pristupu popunjavanju redova novim kadrom. Naš Complete Elite sustav provjere znači da je za svakoga djelatnika kojega smo zaposlili provjeravan njegov pozitivni karakter i stručnost u dotičnom području. Nudimo jedinstveni radni intervju koji omogućava poslodavcima da promatraju kandidata kojega preporučamo. Ako ste nezadovoljni bilo kojim radnikom iz bilo kojega razloga, jednostavno nam javite nam u roku od prva dva sata. Nećemo ispostaviti račun za toga djelatnika, a smjesta šaljemo zamjenu.

Postavite zahtjev ili nazovite: +385 91 212 1937

Zašto posegnuti za uslugama Collegum zapošljavanja?

Ljudski su resursi zahtjevna poslovna funkcija. Postoji mnogo koraka: iskazivanje interesa, pretprovjera, razgovor, provjera istinitosti podataka, testiranja itd., stoga zapošljavanje pravih ljudi iziskuje mnogo vremena, novca i energije.

Collegum će raditi s Vašim timom kako biste razvili standardne profile za zapošljavanje i moderniji proces uvođenja, kvalificiranja i uključivanja privremenoga osoblja koje Vam je potrebno, a to ćemo učiniti profesionalno i brzo.

Neka Vam Collegum pomogne minimizirati troškove zapošljavanja i smanjiti vrijeme koje je potrebno da biste popunili prazna mjesta!
Moja je namjera olakšati Vam život kada je riječ o zapošljavanju. Vjerujem da je dobro upoznavanje klijenata znatnim dijelom zaslužno za uspjeh naše agencije za zapošljavanje. Collegum će Vam pomoći da profitabilno ostvarite svoj cilj za ovu godinu i za godine koje dolaze. Zahvaljujem na izdvojenom vremenu.